Particulier

Op de particuliere markt zijn wij werkzaam in de aanleg van elektrotechnische installaties, telefonie en data, centrale antenne en schotelinstallatie, inbraak en brandmeldinstallaties, en mechanische ventilatie waarbij de wensen van de opdrachtgever voorop staan met de geldende voorschriften en normen als leidraad. Dit geldt zowel voor nieuwbouw als renovatie c.q. verbouwen.

 

Bedrijven

Aanleg van licht en krachtinstallaties behoren tot onze werkzaamheden waarbij ook andere zaken die voor kunnen komen niet uit de weg gegaan worden. Ook storingen kunnen door ons opgelost worden.

 

Winkels

Aanleg en advies van de totale elektrotechniesche installatie kan door ons verzorgd worden. Ook kunt u bij ons terecht voor verlichting, beveiligings installaties zoals inbraak, brandmeld- en rookdetectie met en/of zonder doormelding en mechanische ventilatie. Tevens kunnen wij ook Uw Telefonie en datanetwerken uitgevoeren.

 

Agrarische sector

Voor de aanleg en ontwerp van Uw licht- en krachtinstallaties zijn ervaren. Tevens kunnen wij U de montage en advies verzorgen voor ventilatie en procesautomatisering (met of zonder doormelding).

 

Vuurwerk

Voor de aanleg van de installaties bij verkooppunten en opslag van vuurwerk zijn wij ervaren en op de hoogte van de geldende voorschriften en eisen die gelden voor deze ruimtes.

Voor zowel de elektra als brandmeld-installatie.

Ook voor het maandelijks testen en onderhouden van Uw brandmeld-installatie staan wij voor U klaar.